kontakt för att ladda elbilar

Jobba hos oss

Vi söker medarbetare

Just nu söker vi erfarna och drivna ingenjörer för utmanande uppdrag för utveckling av framtida energieffektiva fordon i projekt eller på plats hos våra kunder i Västsverige och övriga Europa.

Vi söker dig som är intresserad av fordon i allmänhet och elektrifierade drivsystem i synnerhet och vi misstänker att du precis som vi tycker det är kul att ägna sig åt teknik även på fritiden. Om du tror att du kan göra mer som skicklig ingenjör och vill utvecklas i ett vinnande team, är du välkommen att kontakta oss.

Vi söker

Mjukvaruutvecklare Batterisystem

Vi söker en erfaren mjukvarukonstruktör för batterisystem i fordonsapplikationer. Vi söker dig som är ingenjör inom teknisk fysik eller elektronik med några års erfarenhet från utvecklingsprojekt inom fordonsindustri.

Läs mer om tjänsten

Vi söker

Systemansvarig för klimatsystem i elfordon

Vi söker en erfaren ingenjör för uppdrag som systemingenjör med ansvar för kravsättning, utveckling och verifiering av klimatsystem i elektrifierade fordon.

Läs mer om tjänsten

Vi söker

Hårdvarukonstruktör Batterisystem

Vi söker en erfaren systemkonstruktör för utveckling av batterisystem i fordonsapplikationer. Vi söker dig som är ingenjör inom teknisk fysik eller mekatronik med några års erfarenhet från utvecklingsprojekt inom fordonsindustri.

Läs mer om tjänsten

Vi söker

Systemansvarig för kraftelektronik i fordon

Vi söker en erfaren ingenjör för uppdrag som systemingenjör med ansvar för kravsättning, utveckling och verifiering av kraftelektronik i elektrifierade fordon.

Läs mer om tjänsten